Waarom kiezen voor Idixit?

Home » Waarom kiezen voor Idixit?

Idixit is een betrouwbare, ervaren, meertalige, goedkope en kwaliteitsvolle partner en wel om de volgende redenen:

Idixit is een rendabele vennootschap die genoteerd is op de beurs van Parijs en steunt op gezonde financiële grondvesten.

Idixit kan bogen op een verregaande ervaring op het gebied van moderatie. Sinds haar oprichting in 1986 stond de vennootschap in voor het modereren van wat de voorloper van de Internet forums waren: de BBS (bulletin board system). Het modereren maakt sinds jaar en dag deel uit van onze bedrijfscultuur en het is vanzelfsprekend dat we vandaag de dag themaforums en virtuele gemeenschappen op het web modereren.

Onze teams hebben reeds miljoenen onderwerpen gemodereerd in opdracht van online uitgevers, telecomoperatoren, banken en vele andere bedrijven.

In de loop der jaren hebben we informatiebanken en thematische lexicons samengesteld die we voortdurend uitbreiden. Hierdoor beschikken we over een gedetailleerde kennis met betrekking tot problematische inhoud en de verschillende te modereren soorten publiek. Onze organisatie, onze thema’s en onze instrumenten werden ontworpen om u de beste moderatie aan te bieden. Onze teams nemen deel of hebben deelgenomen aan de moderatie van erg uiteenlopende diensten zoals SMS-chats van telecomoperatoren, persoonlijke pagina’s, veilingen, forums van talrijke sites, advertenties en dialogen van community websites in meerdere talen.

Idixit biedt u een meertalige oplossing. Om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, spreekt ons personeel verschillende Europese talen zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees en Nederlands. Voor elke taal hebben we bovendien een verantwoordelijke moedertaalspreker aangesteld.

Idixit beschikt over een optimale organisatie die steunt op een Europees kader dat dicht bij u staat, waardoor de klant kan tellen op ondersteuning in zijn of haar moedertaal. Op die manier wordt ook de kwaliteitscontrole, de uitwerking van instrumenten, het opstellen van moderatiehandvesten, opleidingen en het verbeteren van andere aspecten van de moderatie gewaarborgd. Andere moderatoren behoren tot een gedelocaliseerde structuur met een sterk plaatselijk kader en aanzienlijke technische middelen: een technisch team van Europese oorsprong, modern materiaal, internettoegang en alternatieve elektrische capaciteit.