Andere moderatiediensten die Idixit voorstelt

Home » Andere moderatiediensten die Idixit voorstelt

 

Gepersonaliseerde menselijke moderatie

 

Voor uiterst specifieke diensten i.v.m. met het redactionele beleid, bieden we u een gepersonaliseerde dienstverlening aan: moderatoren die de site en het redactionele beleid ervan volledig controleren en exclusief voor u werken. Ze kunnen in real-time werken of naargelang vooraf bepaalde uurroosters, met een minimum van twee opeenvolgende uren. De volumes worden aangepast aan uw behoeften. In het algemeen maakt dergelijke organisatie het mogelijk om te gaan met volumevariaties van 30% van één maand naar een andere. Voor aanzienlijke promotiecampagnes die een uitzonderlijke stijging van de te behandelen voorwerpen kunnen teweegbrengen, wordt vooraf gemeenschappelijk overleg gepleegd met de klant.

Redactie–animatie–verspreiding op het web

 

Redacteurs die vooraf expertise betreffende de site en de specifieke thematiek hebben verworven, treden op in een openbare ruimte om vragen te beantwoorden, of om een forum te leiden of zelfs om op compatibele ruimtes (forums, blogs) meldingen, eventueel met teksten, links en foto’s i.v.m. de site, te verspreiden.

Ons personeel kan ook wedstrijdspelletjes beheren, vragen over de actualiteit of over een specifiek thema opstellen, de geloofwaardigheid van een bijdrage van een gebruiker nagaan, deze bijdrage herschrijven of in het geschikte formaat zetten, reageren op een tekst of een onderwerp opnieuw in een forum lanceren.

We bezorgen u een gedetailleerd verslag van de uitgevoerde activiteiten: aantal posts, leesvolumes, antwoordvolumes…